omlegkalenders-week-stucZo tegen het einde van het jaar is het weer tijd om na te gaan denken over leuke relatiegeschenken om uw waardering te tonen aan uw klanten, leveranciers of medewerkers. Ook in dit digitale tijdperk blijft de populariteit van kalenders stevig overeind. Vooral de omlegkalender, met twee weken in een overzicht en veel schrijfruimte, is nog steeds erg gewild.

Zeker met een aantrekkelijk design zal uw kalender in menig kantoor of werkruimte zichtbaar zijn en ook daadwerkelijk worden gebruikt, en wordt men dus dagelijks herinnerd aan uw bedrijf. Reden voor diverse afnemers om jaarlijks bij ons terug te komen voor een nieuw ontwerp.

A2Z kan u helpen met een opvallend, aantrekkelijk ontwerp en verzorgt drukwerk en levering van diverse soorten en kwaliteiten kalenders. Naast de populaire omslagkalenders zijn er bijvoorbeeld ook weekkalenders en bureaukalenders verkrijgbaar.

Neemt u nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Eind oktober kunt u uw kalenders dan eventueel al in huis hebben!